CENTRE FOR GENERATIVE LEADERSHIP

Persoonlijk en professioneel ontwikkelpad

‘Mensen moeten niet veranderd worden. Wij zijn levende organische gehelen die per definitie leren, veranderen en ontwikkelen om te overleven. Wat ook kan is overleven loslaten, zelf gaan sturen en toekomst genereren vanuit wie we in wezen zijn’ (Ivo Callens in interview door Paul de Blot, 2011).

De vertrekpunten van individuele coaching bij het Centre for Generative Leadership zijn de persoonlijke beleving en de potentiële ontwikkeldoelen in werk en leven, met aandacht voor het samenspel tussen het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau van ons zijn, ons doen en laten. In een krachtig interactieveld wordt er ontspannen en welwillend onderzocht wat zich in ons ontvouwt, en hoe we daar op antwoorden. Zo kunnen we een ontwikkeling mogelijk maken van het vermogen tot vernieuwd waarnemen vanuit een ruimere blik en het vermogen tot het sturen van onszelf en onze omgeving, in welke contexten dan ook.

Een passende coachingsvorm
Persoonlijke coaching bij het Centre for Generative Leadership kan verschillende vormen aannemen. Van structurele coachingsgesprekken tot intensieve verdiepingsmomenten, van incidentele sparringspartner tot op de werkvloer aanwezige conflictcoaching, van life of loopbaan-coaching tot Nature Quest of Zijnsgeoriënteerde begeleiding. Een hecht team van coaches vervuld met verschillende kwaliteiten is beschikbaar voor persoonlijke coachingstrajecten, werkend vanuit de visie van het Centre for Generative Leadership, met unieke tools zoals de EQ-I, de key4you, de DBLS (Dynamic Balanced Leadership ScoreCard®) of de iLead Questionnaire®. Persoonlijke coaching kan daarmee in de voor jou meest passende vorm plaatsvinden.

Voor wie?
Voor jou – misschien ook voor je collega, voor iedereen die denkt iets meer van het eigen potentieel te kunnen verwerkelijken en daar ontspannen en op niveau naar wil kijken… En natuurlijk ook als je zelf transities doormaakt of hardnekkig tegen ‘dingen’ lijkt aan te lopen, vast lijkt te lopen of je volgende stap overweegt… Bestuurders en directies zijn expliciet uitgenodigd persoonlijk contact op te nemen met ons.

 

“Personal coaching door Ivo Callens beleef ik als een buitengewoon inspirerende en verkwikkende ervaring. Het werkt als goede vitamine: je wordt er gezonder van!”
– Gemeentesecretaris

“De coaching sessies van Ivo Callens zijn inspirerend, diepgravend en bovendien een goede investering voor persoonlijke groei. Ik kan het met een gerust hart aanbevelen aan mensen die het beste uit henzelf en hun omgeving willen halen zowel prive als op het professionele vlak….”
– Entrepreneur, marketing director