CENTRE FOR GENERATIVE LEADERSHIP

Navigeren met het grondplan van Generatief Leiderschap

Vaktraining over jezelf en anderen coachen op wat je tegenkomt

 

Inhoud
In deze vaktraining ga je, met behulp van het grondplan van Generatief Leiderschap, op zoek naar hoe je jouw, en andermans, vermogens verder kunt ontwikkelen en beter kan benutten aan de hand van kwesties die spelen en die je op je pad tegenkomt. Als leidinggevende ontdek je hoe je dat samen met medewerkers kunt doen; als coach leer je hoe je de juiste route samen met een coachee kunt uitzetten. Het is dan fijn om een hulpmiddel te hebben. Een hulpmiddel dat je helpt navigeren of om de juiste aanvliegroute te bepalen. En een hulpmiddel dat je inzicht geeft bij het maken van keuzes.

Vanuit kwesties die je tegenkomt, onderzoek je in deze workshop een persoonlijke coachingsvraag en genereer je een nieuw antwoord hierop. Dat doen we met behulp van de Dynamic Balanced Leadership ScoreCard® (DBLS). Je beweegt letterlijk en figuurlijk door de DBLS®, je verkent en ervaart de mogelijkheden om met dit instrument in jouw ontwikkeling te navigeren en om anderen daarin te begeleiden.

Bekijk hieronder het filmpje waarin Chris Kempen vertelt over de vaktraining.

Opbouw
In de ochtend inventariseren en verkennen we eerst ieders coachingsvraag. Vervolgens duiken we uitgebreid in de Dynamic Balanced Leadership ScoreCard® (DBLS®) en verwerven inzicht in de werking van dit hulpmiddel. Je zult herkennen waar jij je al van bewust bent in je persoonlijk leiderschap, maar ook waar je nog geen aandacht aan geeft.

In de middag verkennen we jouw vermogens en krijgen we zicht op wat er meer te ontwikkelen valt. We sluiten af om dit met de DBLS® in kaart te brengen.

Opleider:      Chris Kempen

Tijd:               Maandag 11 juni en maandag 17 september 2018, 9:30-16:30u

Plaats:           Centre for Generative Leadership, te Utrecht

Investering:  €450,- voor de hele dag incl. uitgebreide lunch en materiaal (excl. BTW)

Schrijf je direct in via ons inschrijfformulier.

Ontvang 50 euro op deze training bij inschrijving voor de hele reeks!

Deze vaktraining gaat door bij 6 deelnemers.

Meer informatie over de DBLS® en de licentieworkshop vindt u hier.

Klik hier voor het profiel van
Chris Kempen

“Ik noem mijzelf een generatieve duizendpoot. Iemand die werelden overbrugt. Voedingsbodems voor generatieve momenten, verandering en vernieuwing creeeren en mensen daarin geleidt.”

 

inschrijven