CENTRE FOR GENERATIVE LEADERSHIP

Generative Leadership Programme II (GLP II)

Als het GLP I veel energie gaf, dan zal het GLP II een leiderschapsreis blijken die je kracht en zekerheid zal geven. Je ervaringen worden naar een hoger niveau getild, een hoger bewustzijnsniveau. Je leert met een wijdere blik naar jezelf en naar de wereld te kijken. Het welwillend waarnemen, tegemoet treden en onderzoeken wat wij aantreffen vergezelt ons in deze reis. Samen zullen we zoeken naar voor iedereen geëigende passende antwoorden.

Het programma – A three Stages Journey
In de eerste etappe onderzoeken we hoe we op koers zitten in deze tijd van gigantische transities en transformaties die gepaard gaan met veel onzekerheid. Onze PSYCHE komt hernieuwd in beeld. Tegelijkertijd zien we hoe Generatief Leiderschap als integraal kompas bijzonder veel kracht brengt om onze zienswijze op onze psyche te ‘liften’.

In de tweede etappe leren we vanuit een groter geheel naar onszelf kijken. Vanuit een volstrekt wijder perspectief: het SPIRIT-perspectief. We leren onszelf verwelkomen in wie we zijn en wat onze bestemming is. We leren welwillend kijken naar wat we aantreffen; een heroriëntering vanuit ieders vernieuwde blik op zijn of haar purpose (bestemming).

In de derde etappe raken we de verbinding aan met alles wat is. We gaan een solo Nature Quest in en herijken in verbinding met onze innerlijke Natuur en de natuur buiten, wie we in wezen zijn en wat voor ons ligt om te ontvouwen. We komen terug met de lijnen die we uitzetten voor ieders verdere reis. De laatste avond van de derde etappe houden we een feestelijk ‘graal’-slot diner op de voorlopige aankomstplaats van onze reis.

Opleiders
Ivo Callens & Bea Vercruysse

Investering
Bedrijven: € 2.950,- (excl. BTW en incl. materialen),
Particulieren: € 2.450,- (incl. BTW en materialen)

Vlaamse zelfstandigen en KMO’s kunnen besparen op hun investering via de KMO-portefeuille!
Zijn andere Belgische (o.a. not for profit-) regelingen van toepassing, neem dan voor eventueel aangepaste tarieven contact met ons op via contactformulier.

Verblijfskosten: circa € 650,- (incl. BTW, incl. vier overnachtingen, drie maaltijden per dag, onbeperkt koffie, thee, water en versnaperingen). De verblijfskosten worden ter plekke voldaan op de verschillende locaties.

Schrijf direct in via ons inschrijfformulier.

  GLP II juni 2015

glpii

ivobea

 

“Voor deze ervaring dank ik jullie Bea en Ivo, hartelijk. Het is verkwikkend en
sprankelend hoe jullie deze GLP II ontworpen hebben en vorm gegeven.”-
Oprichter-directeur opleidingsinstituut


“Ik ben me in deze etappe vooral bewust geworden van hoe het is om mijn ware aard te zien en te kijken naar wat er met me gebeurt. Ik merk dat ik daar veel rust maar ook innerlijke kracht uit haal. Ik weet nu wat ik met mijn afdeling ga doen. Een mooie reis die ik heb mogen (mee)maken.”
– Afdelingshoofd Sociaal Domein Gemeente