CENTRE FOR GENERATIVE LEADERSHIP

Stageplek nodig of werkervaring opdoen?

Context

Het Centre for Generative Leadership ging in augustus 1999, na een jaar van voorbereiding, definitief de lucht in. De oprichter en directeur, Dr. I.G.Ph. Callens, was daarvoor assoc. prof. aan de Nyenrode Business University voor het vakgebied Organisational Behaviour and Leadership Development binnen het Executive Management Development Centre. Hij is de grondlegger van het gedachtegoed van Generatief Leiderschap.

Het Centre for Generative Leadership is gespecialiseerd in het begeleiden van diepgaande veranderingen in mensen en organisaties. We verzorgen opleidingen op het gebied van leiderschapsontwikkeling op persoonlijk, team- en organisatorisch niveau. Daarnaast verzorgen we coachingstrajecten voor directieleden, managers en leidinggevenden op individueel en teamniveau.

Stage
Regelmatig is het Centre for Generative Leadership op zoek naar stagiaires en ondersteuning. Momenteel zijn de vacatures vervuld. Een open sollicitatie wordt altijd met interesse gelezen.

Solliciteren?
Leuk dat je geïnteresseerd bent! Je kunt het hele jaar door open solliciteren. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@centreforgenerativeleadership.com o.v.v. ‘open sollicitatie’.

Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je bellen (in de ochtend) naar 030 2314565 en vragen naar de heer Callens.

Utrecht, 2017
centre for generative leadership