CENTRE FOR GENERATIVE LEADERSHIP

Colleges, Workshops en Lezingen

Ivo Callens geeft colleges, workshops, interviews en lezingen over leiderschapsontwikkeling, de integratie van diverse psychologische stromingen, thema’s uit de psychopathologie die relevant zijn voor organisaties of observaties over transformaties die ons huidige tijdsgewricht tekenen.

Fragmenten uit het gastcollege Generatief Leiderschap door Ivo Callens bij Paul de Blot (Nyenrode Business Universiteit, 31 oktober 2011)

Samenvatting gemaakt door Stephan Verveen van Funnel Vision

————————————————————————————————————————–

Interview met Ivo Callens door Ron van Deth: ‘Leiderschap is sturing geven op basis van wat je binnen en buiten jezelf waarneemt’

Op het gebied van leiderschap timmert Ivo Callens al jaren aan de weg. Een interview met een bevlogen man over leiderschap en de rol van coaching.

R: Wat versta jij onder leiderschap?

I: ‘Daar zijn boekenkasten over vol geschreven en grote studies hebben het onder andere over charisma, maar veel van die beschrijvingen vind ik zelf nogal hoogdravend.  Leiderschap is voor mij ‘gewoon’ zelfsturing en leiding nemen met anderen op basis van wat je binnen en buiten jezelf waarneemt. Het gaat over een beweging van waarnemen van binnen naar buiten, een… Lees meer

————————————————————————————————————————–

Wil je Ivo Callens vragen voor het geven van college, workshop of lezing? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Foto college

 College coaching & counseling  vanuit Generatief Leiderschap bij    het Europees Instituut (educatie  in coaching en counseling),  onderdeel van de Baak 

Informatiemiddag

Kom kennismaken met Generatief Leiderschap en de iLead Questionnaire op een van onze gratis proeverijen die we regelmatig organiseren op het Centre for Generative Leadership. Hou de website in de gaten voor nieuwe data. U dient zich hier aan te melden (max. 5 deelnemers).