CENTRE FOR GENERATIVE LEADERSHIP

iLead Questionnaire®

De iLead Questionnaire® is een integraal instrument dat peilt naar ons vermogen tot zelfsturing en leiding nemen in de complexiteit van onze tijd. Het geeft een beeld van hoe je je eigen fysieke, emotionele en mentale intelligentie aandacht geeft en verbindt met je spiritueel present zijn in deze wereld. De vragen die je beantwoordt, hebben betrekking op het nemen van verantwoordelijkheid voor jezelf en anderen, de kwaliteit en de impact van de interacties die je aangaat, de opdrachten die je tot een resultaat wilt brengen en de omgeving(en) waarin je je persoonlijk en professioneel beweegt. Hoe het leiderschapsconcept precies werkt, kun je meemaken in de opleiding Generative Leadership Programme I.

Generatief Leiderschap

In de iLead Questionnaire® liggen de grondbeginselen van Generatief Leiderschap vervat. Generatief Leiderschap integreert de belangrijke kennisgehelen uit de laatste 50 jaar zoals o.m. Ruth Cohn (TGI/living learning), David Bohm (Infinite Potential/Dialogue), Joe Jaworski (Synchronicity/Source), Otto Scharmer (Theorie U), John Milton (The Way of Nature), Hans Knibbe (Zijnsoriëntatie), Clare Graves / Ken Wilber (Stadia van bewustzijnsontwikkeling) en Frederic Laloux (Reinventing Organizations).

Spiegel voor Leiderschapsontwikkeling

De iLead Questionnaire® is geen test. Integendeel, deze is als een spiegel die laat zien welke potenties je in huis hebt en welke ontvouwd kunnen worden. Deze potenties kun je daadwerkelijk inzetten in je zelfsturing, in je leiding nemen naar anderen toe en in processen waarin je je bevindt – dichterbij of verder af. De iLead Questionnaire® verbindt je persoonlijk leiderschap met je omgevingsbewustzijn en je resultaatgeoriënteerdheid met de kwaliteit van de interacties die je genereert. Het laat zien hoe je je mentale kracht verbindt met je gewaarzijn, je gevoelens en je spirit. Je krijgt zicht op je menselijke heelheid, je persoonlijke purpose en de aanwezige potenties die je kunt inzetten. Dit is van wezenlijk belang in het sturing geven aan transformatieprocessen en transities.

Spiegelgesprek

Vanwege het recht doen aan de rijkdom van je eigen potentie – en de betekenis daarvan voor je persoonlijk en professioneel ontwikkelingspad – behoeft de rapportage van het instrument een gedegen toelichting en waarderende terugkoppeling. Deze kan slechts door gelicenseerden gegeven worden. In de aanschafkosten van de iLead Questionnaire® is een uitgebreide terugkoppeling in een spiegelgesprek van 3 uur inbegrepen.

Zelf werken met de iLead Questionnaire®?

Dat kan. Het verwerven van de licentie is gekoppeld aan het eigen maken van het Generatief Leiderschapsconcept. Je kunt een afspraak maken met Ivo Callens om dit op jouw persoon aangepast, te bespreken.

Bestel iLead Questionnaire

 

 

 

Logo iLead

 

Informatiemiddag

Kom kennismaken met Generatief Leiderschap en de iLead Questionnaire op een van onze gratis proeverijen die we regelmatig organiseren op het Centre for Generative Leadership. Hou de website in de gaten voor nieuwe data. U dient zich hier aan te melden. 

“Ik ben onder de indruk van het geheel dat in al zijn gelaagdheid, zo toegankelijk, een beeld van mogelijkheden oproept.”
– Procesbegeleider-Trainer-Coach

“Voor mij was het alsof ik het recept kreeg aangereikt van een groots diner. Mijn diner van het leven … Ik weet precies wat ik zintuiglijk heb geproefd, gezien, gevoeld, ervaren … met het recept viel alles op zijn plek. Ook die ‘niet te duiden smaak’ vond ik terug. […] Mijn leven kwam in gesprek met Ivo en het rapport ‘in de woorden’ voorbij. […] Ik voelde veel dat paste… Mooi en ook met (oud) verdriet. Ik heb weer veel om op te kauwen … De reis gaat verder.
” 
– Personal & Executive Coach