CENTRE FOR GENERATIVE LEADERSHIP

Zelfsturing inzetten vanuit je heelheid en purpose

Vaktraining over het oefenen van ‘presence’

 

Inhoud
In deze praktische training leggen we eerst ervaringen en verhalen samen over wat van ons allemaal gevraagd wordt in het sturing geven aan onszelf, dag in dag uit. Of wat verwacht wordt ook in het leiding nemen naar anderen toe, professioneel.

Wat juist mogelijk is en ingezet kan worden om zelfsturing te laten opbloeien en zelforganisatie te laten ontstaan, bij mezelf en anderen: daar gaat deze ambachtelijke training over. We gaan inzien en meemaken hoe daarvoor ruimte kan worden gegenereerd in het ‘interactieve veld’ (de situatie(s) dus), waarin we ons bevinden.

Bekijk hieronder het filmpje waarin Ivo vertelt over de vaktraining.


Opbouw
De verschillende niveau’s bij zelfsturing en zelforganisatie worden in hun samenhang verkend: ons gewaarzijn (fysieke intelligentie), ons EQ, ons IQ en onze spirit(uele) intelligentie. Met andere woorden: we verkennen de hele potentie van onze natuurlijke staat van aanwezig zijn.

We zullen daardoor ontspannen ervaren wat present zijn doet, zo ‘radicaal’ als mogelijk en wenselijk – ook ‘intellectueel’ snappen wat dit precies is en welke vergaande invloed dit heeft vanuit wat we willen bijdragen in organisatie-, familie-, relatie of teamverband.

Met het afstemmen op ieders ‘waar ik toe wil doen’ (onze purpose), zullen we Laloux’ onderzoek naar het heruitvinden van organiseren en werken met elkaar snappen: on purpose, er helemaal mogen zijn en zelf persoonlijk en met elkaar collectief aan het stuur blijven van de toekomst die zich opdringt om gerealiseerd te worden.

Opleider:        Ivo Callens

Dag en tijd:   donderdag 12 juli en maandag 17 december 2018, 9:30-16:30u

Plaats:            Centre for Generative Leadership, te Utrecht

Investering:   €450,- voor de hele dag incl. lunch en materiaal (excl. BTW)

Ontvang 50 euro op deze training bij inschrijving voor de hele reeks!

Schrijf je direct in via ons inschrijfformulier.

Deze vaktraining gaat door bij 6 deelnemers.

 

 

Ivo Callens

Ivo Callens een college in 8 minuten

 

inschrijven