CENTRE FOR GENERATIVE LEADERSHIP

Navigeren in samenwerken en conflict

Vaktraining over waarnemen, gewaar zijn en uitstallen

 

Inhoud
In deze training verken je aan de hand van het Generatief Leiderschaps-kompas hoe onze verschillen de basis voor samenwerking én voor conflict zijn.
Tegelijkertijd zijn ze elkaars voorwaarden. Om uit een conflict te geraken dien je samen te werken en voor een goede samenwerking zijn conflictvaardigheid en conflictbestendigheid voorwaardelijk.

Je gaat  in deze vaktraining oefenen met het onderscheiden van waarnemen, voelen, denken en willen. Deze ervaringen ga je vervolgens ook expliciet maken richting anderen. Eerst door bewustzijn en ontwikkeling – d.i. duurzaam een andere betekenis geven – kunnen we daar ook (een andere) zin aan geven. En iets (gaan) zien wat we voordien niet waarnamen.
Een generatief veld ontstaat doordat wij een context creëren waarin ruimte is waarin zich dat kan ontvouwen (iets ontstaat) wat er in potentie is, maar wij ons vooraf niet konden voorstellen en dus ook niet gewaar zijn (waarnemen). Generatief leiderschap is een proces van waarnemen (wat zich in mij en wat zich buiten mij (dus ook tussen ons) afspeelt) en antwoord geven daarop (mijn handelen).

Bekijk hieronder het filmpje waarin Bas Delleman vertelt over de vaktraining.

 

Opleider:        Bas Delleman

Dag en tijd:    dinsdag 8 mei en donderdag 8 november 2018, 9:30-16:30u

Plaats:            Centre for Generative Leadership, te Utrecht

Investering:   €450,- voor de hele dag incl. lunch en materiaal (excl. BTW)

Ontvang 50 euro op deze training bij inschrijving voor de hele reeks!

Schrijf je direct in via ons inschrijfformulier.

Deze vaktraining gaat door bij 6 deelnemers.

 

 

 

inschrijven