CENTRE FOR GENERATIVE LEADERSHIP

Generative Leadership Programme I (GLP I)

Er wordt door de begeleiders een juiste sfeer gecreëerd. De opbouw is briljant, dat merk je gaande weg. Ondanks de vele sessies kom je zwaar ontspannen thuis, dat gevoel is fantastisch. Ik ben me meer bewust geworden van me zelf, mijn eigen handelen en mijn omgeving. Er komt altijd een oplossing als je de bal maar in het midden van het speelveld houdt en niet meteen zelf oppakt.” – Teamleider, productiebedrijf

Het programma – Leadership for Renewal: zelfsturing en leiding nemen in deze turbulente tijd
In deze week intensive maak je de basisprincipes mee van het integrale Generatief Leiderschap concept. Het geeft verrassend handen en voeten aan zelfsturing en sturing geven in turbulente tijden, in tijden van transities en onzekerheid.

Generatief Leiderschap integreert de belangrijkste inzichten van de afgelopen decennia in een rijkgeschakeerd eenvoudig leiderschapskompas. Inzichten van Cohn (living learning / TGI), Bohm (infinite potential / diaglogue), Jaworski (inner path of leadership / source), Scharmer (theory U / society 3.0), Knibbe (zijnsoriëntatie / spirit perspectief) en Milton (the way of nature / qi gong) zijn verwerkt in een concept waardoor leiderschap opnieuw wordt ‘uitgevonden’. Het werkt krachtig en transformationeel, persoonlijk en professioneel.

In dit programma til je je eigen kunnen in 1 week op een hoger niveau. Je leert opnieuw kijken naar wat je in je eigen stijl succesvol verworven hebt – of waar je in vast lijkt te lopen. Je genereert een verhoogd gewaar worden, scherp voelen en helder denken vanuit de verbinding met je eigen bron van bezieling. Je leert resultaatbewustzijn, persoonlijk leiderschap en omgevingsbewustzijn te realiseren door hoogwaardig kwalitatieve interacties aan te gaan.

Wat je kunt verwachten van dit programma:
– Je leert hoe je jezelf en anderen kunt sturen in transities en transformatie
– Je leert vanuit de gezamenlijke dialogen in de interacties na enkele dagen te focussen op thema’s die er werkelijk toe doen: de levende thema’s
– Je leert deze thema’s ‘uit te stallen’ en deze met je collega’s zelf te begeleiden (co-creatie)
– Je ervaart de ruimte en het generatieve veld die in interacties kan ontstaan (U-proces)
– Je verkent de systemische samenhang van je eigen inbreng met de dynamiek van de interactie en de context waarin deze groep een levend lerend systeem wordt
– Je verkent je purpose (bestemming) en de bron van je leiderschap, je invloed en welk effect dit heeft
– Je ervaart wat presence betekent in je eigen leiderschap vanuit wie je in wezen bent
– Je leert je kracht kennen om anderen diepgaand in beweging te brengen door verschillende niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) te verbinden

Investering:
Bedrijven: € 2.950,- (excl. BTW en incl. materialen),
Particulieren: € 2.450,- (incl. BTW en materialen)

Vlaamse zelfstandigen en KMO’s kunnen besparen op hun investering via de KMO-portefeuille!
Zijn andere Belgische (o.a. not for profit-) regelingen van toepassing, neem dan voor eventueel aangepaste tarieven contact met ons op via contactformulier.

Daarnaast komt het Centre graag kleine zelfstandigen en particulieren tegemoet. Vraag naar de mogelijkheden voor een offerte op maat via het contactformulier.

Verblijfskosten: € 650,- (incl. BTW, incl. vier overnachtingen, drie maaltijden/dag, onbeperkt koffie, thee, water en versnaperingen). De verblijfskosten worden ter plekke voldaan.

Schrijf direct in via ons inschrijfformulier.

 

32e GLP I mei 2018

31e GLP I november 2017
groepsfoto deelnemers 31e GLP I - 2018

30e GLP I juni 2016
Foto 2016

29e GLP I oktober 2015
Foto 2015

28e GLP I november 2014
Foto 2014

 

Ik heb de kracht en de intensiteit gevoeld van het veld van generatief leiderschap. Nu ik terug thuis ben ervaar ik de verdere ontplooiing van het proces dat gestart is tijdens de intensive. Er is duidelijkheid, goesting en energie ontstaan voor de volgende stappen die ik wil zetten in de verdere ontplooiing van mijn persoonlijk leiderschap.

  – Individuele & Organisatiecoach

“Het voelt alsof het generatieve veld dat we vorige week geactiveerd hebben stevig doorwerkt. (…) Nogmaals dank voor een prachtige, intensieve week! “

– Klinisch fysicus medisch centrum

“De opbouw is briljant, dat merk je gaande weg. Ondanks de vele sessies kom je zwaar ontspannen thuis, dat gevoel is fantastisch. Er wordt door Ivo en Bea een juiste sfeer gecreëerd. Ik ben me meer bewust geworden van me zelf, mijn eigen handelen en mijn omgeving. Er komt altijd een oplossing als je de bal maar in het midden van het speelveld houdt en niet meteen zelf oppakt.” 

   – Teamleider productiebedrijf

“Ich hatte einfach gerade das dringende Bedürfnis Dir zu schreiben, wie sehr mich das Seminar ‘Generative Leadership’ in Berlin mit Dir und Elisabeth bewegt hat und bis heute weiter bewegt. Ich habe gerade von Dir so wichtige Impulse bekommen, dass sich ganz neue Türen und Räume öffnen, die ich mit viel Freude erkunde.”

– Direktor

Kickfair Straßenfußball – Bildungskozept für Jugendlichen