CENTRE FOR GENERATIVE LEADERSHIP

Dynamic Balanced Leadership ScoreCard® Licentieworkshop

De Dynamic Balanced Leadership ScoreCard® (DBLS®) brengt de vier aandachtsgebieden: IK, WIJ, HET en GLOBE op vier niveaus in hun systemische samenhang in kaart: fysiek-lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Deze gebieden, verbonden met de persoonlijke leiderschapsopdracht (purpose), brengen de heelheid van zelfsturing integraal in kaart.

DBLS-7-0-e-i- DBLS-7-0-u-i

 

Lees meer over de DBLS® in dit artikel van Tjeerd Bartlema:

DBLS artikel Tjeerd Bartlema

 

Wil je meer informatie over de DBLS®, ga dan naar het contactformulier. Ivo Callens vertelt je er graag meer over.

Een licentie kan verkregen worden om dit leiderschapskompas als HR-instrument bij coaching of organisatie-ontwikkeltrajecten adequaat in te zetten.

Inschrijven kan via ons inschrijfformulier.

Voor meer informatie over de vaktraining ‘Ontdekken van en coachen met de Dynamic Balanced Leadership ScoreCard®’ klik hier.

DBLS Master leergang

Tweede Masterleergang in Orshof, België

dbls workshop

Licentieworkshop DBLS® in Koningsteen, België

Eindwerkstuk uit Masterleergang, Geetbets, België

“Ik wil je bedanken voor de mooie ontwikkelingskans die je voor mij en ons hebt gecreëerd afgelopen week. Het heeft me diep geraakt. Dit schrijf ik echt niet zo maar: Ik ben tot op het lichamelijke niveau door elkaar geschud door zo diep met mijn purpose contact te maken. Je hebt echt iets heel waardevols ontwikkeld! Ik ga hier zeker mee aan de slag om het op de juiste manier in de juiste contexten in te zetten.” – Trainer, coach